Prisen

Prisen

Det skal ikke være hemmeligt, at vi samarbejder med dygtige partnere, vi giver penge for at anbefale (sælge) vores service. Gå til vores partnerside hvis du ønsker at blive partner eller blot er nysgerrig.

Vores priser begynder ved 1.200,- om måneden.

1.200 om måneden er hvad langt de fleste af vores kunder betaler. Hvis jeres website kræver en større server end vores standard, eller det er væsentligt mere kompliceret end gennemsnittet, kan prisen være højere. Dette aftaler vi sammen før I beslutter at bliver kunde.

Kan prisen ændre sig mens vi er kunde?

Ja. Det kræver dog at der sker en stor ændring med jeres website. Kunne være I rammer så meget succes, at vores standard server ikke længere kan følge med, så vi bliver nødt til at finde en større server til jer. Vi vil aldrig hæve jeres pris uden en samtale med jer, hvor vi begge bliver enige om at vi er glade for vores samarbejde.

Kan vi få rabat hvis vi har flere websites?

Hvis I har flere websites, og ønsker at vi bruger den samme server til dem, så vil prisen falde. Dette vil vi dog først anbefale efter en samtale, hvor vi har gennemgået hvad det har af betydning for ydeevne og sikkerhed.

Hvad bruger vi pengene til?

Størstedelen af de penge som går til det tekniske, går til at betale for jeres helt egen Virtuelle Private Server (VPS). Resten går til de utallige services vi bruger, for at kunne levere vores høje service.

Læs lidt mere om dette i dokumentet “Teknikken bag WP Heaven”.

Langt det meste går dog til det manuelle arbejde vi har med at sørge for at jeres website er opdateret, optimeret og tilgængeligt. Vi har en del automatisering, men det er begrænset til hvad vi positivt ved ikke kan ødelægge jeres website – resten er manuelt arbejde hvor vi kan sikre os at intet går galt.

Selvom vi er dygtige, kan vi ikke undgå at enkelte websites enkelte gange har udfordringer, der kræver en del manuelt arbejde. Det kan være på grund af huller i et plugin, der gør at vi skal rydde op efter malware. Eller konflikter mellem plugins, eller en ivrig udvikler som kommer til at introducere en fejl i et tema sent om aftenen. Alt sammen noget som er vores ansvar at fikse hurtigst muligt.

Vi bruger også en del tid på at være på forkant med udviklingen inden for hosting af WordPress, og så går der naturligvis penge til almindelig drift af en virksomhed som WP Heaven.

Vi holder intet hemmeligt, så tøv ikke med at kontakt os hvis I har spørgsmål til prisen.


Siden er opdateret 8. oktober 2023

Prisen

Vi samarbejder med dygtige partnere, som vi giver penge for at anbefale (sælge) vores service. Det vil vi på ingen måde holde hemmeligt. Gå til vores partnerside hvis du ønsker at blive partner, eller hvis du som kunde er nysgerrig på hvordan et partnerskab med WP Heaven virker.

Vores priser begynder ved 1.200,- om måneden.

Dette er hvad langt de fleste af vores kunder betaler. Hvis jeres website kræver en større server end vores standard, eller det er væsentligt mere kompliceret end gennemsnittet, kan prisen være højere. Dette taler vi om før I bliver kunde.

Hvad bruger vi pengene til?

Størstedelen af de penge som går til teknik, går til at betale for jeres helt egen virtuelle server. Resten går til de utallige services vi bruger, for at kunne levere den høje service I modtager.

Læs lidt mere om dette i dokumentet “Teknikken bag WP Heaven”.

Langt det meste går dog til det manuelle arbejde vi har med at sørge for at jeres website er spillende. Vi har en del automatisering, men det er begrænset til de ting vi positivt ved ikke kan ødelægge jeres website – resten er manuelt arbejde hvor vi kan sikre os at intet går galt.

Derudover går pengene til almindelig drift af en virksomhed som WP Heaven.


Siden er opdateret 8. oktober 2023